ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε για 2η χρονιά στην υβριδική διημερίδα με θέμα “Η επιστήμη συνεργάζεται για την αντιμετώπιση των Αιμοσφαιρινοπαθειών: προκλήσεις και αποτελέσματα – στοχεύοντας στην Αριστεία”.

Οι ασθενείς με Αιμοσφαιρινοπάθειες έχουν επιτύχει ισότιμη επιβίωση και ποιότητα ζωής με τον γενικό πληθυσμό χάρη στις συστηματικές μεταγγίσεις, την αποσιδήρωση και την αντιμετώπιση των επιπλοκών από ιατρούς εξειδικευμένους σε αυτές . Οι νεότερες θεραπείες υπόσχονται περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής και του προσδόκιμου επιβίωσης.

Το επιστημονικό πρόγραμμα αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης περιλαμβάνει σημαντικές και ενδιαφέρουσες διαλέξεις. Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα, συνεργάτες και συνοδοιπόροι στον καθημερινό κλινικό αγώνα θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες προσεγγίσεις, διαγνωστικές και θεραπευτικές, σε όλα τα επίπεδα, μεταφέροντας μας τη διεθνή γνώση σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο.

Η φιλοδοξία και ο στόχος μας είναι να προωθήσουμε την ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων και να συμβάλουμε στην ποιότητα, την επικαιροποίηση και την έμπνευση των νέων συναδέλφων υπηρετώντας παράλληλα τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας.

Ελπίζουμε ότι η θεματολογία της διημερίδας θα σας κινήσει ενδιαφέρον και αναμένουμε με μεγάλη χαρά να σας υποδεχθούμε με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Σοφία Ντελίκου

Διευθύντρια ΕΣΥ Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου,
Υπεύθυνη Κέντρου Εμπειρογνωμοσύνης Παρακολούθησης Αιμοσφαιρινοπαθειών και Επιπλοκών τους,
Πρόεδρος Διοικούσας Τμήματος Ερυθρού Αιμοσφαιρίου και Αιμοσφαιρινοπαθειών Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας

Scroll to Top